2019. március 5., kedd

Kardió vagy intervall edzések otthon, bérelhető gépek segítségével!



Amikor ügyfeleink fitnessgépet kölcsönöznének cégünktől, természetes, hogy azokat a berendezéseket részesítik előnyben, amelyekkel jelentős mennyiségű zsírt égethetnek el a használat során. Ebben az esetben azokat a kölcsönözhető fitnessgépeket ajánljuk, amelyekkel kardió illetve intervall edzéseket folytathatnak, ugyanis manapság ez a két mozgásforma a legnépszerűbb, amik hatékonyan megszabadíthatják a zavaró zsírpárnáktól.

A kardió edzésformához ideális választásnak bizonyul az elliptikus tréner vagy pedig a futópad. A kardió lényege, hogy a vérkeringés és a szív állapota javuljon, úgy, hogy közben az ember állóképessége is folyamatosan fejlődjön. Az említett, kölcsönözhető fitnessgépek ennek tökéletesen eleget tesznek.
Az intervall edzésről még nem sokan hallottak, pedig ugyanolyan hatékony, mint a kardió, a különbség a két mozgásforma között annyi, hogy az előbbi végzése közben nagyrészt a zsírból veszíthet, nem az izomzatból.  Az edzést követő 24 órában az anyagcsere hatékonyabban pörög, így elősegítve a súlyveszteséget. Az intervall edzés szakaszokra épül, melyben magas és alacsony intenzitású gyakorlatok váltakoznak, ehhez pedig ideális választásnak bizonyul egy futógép. A berendezéssel megvalósítható ugyanis, hogy a séta és a sprint váltakozhassanak, így biztosítva a mozgásforma intenzív zsírégetését. Nem ritka, hogy az intervall edzést szobabiciklin végzik az emberek, így, ha Önnek szimpatikusabb ez a megoldás, fitnessgép kölcsönzéskor bátran döntsön emellett.
Bármelyik edzésformát is válassza, bátran végezheti otthonában, mi pedig biztosítjuk a kiválasztott berendezést Önnek, fitnessgép kölcsönzés keretein belül. Ehhez nem kell mást tennie, csak igénybe vennie szolgáltatásunkat!

Nem kell drága berendezéseket vásárolnia ahhoz, hogy otthonában kardióval vagy intervall edzéssel szabaduljon meg a zsírfeleslegtől! Kölcsönözzön fitnessgépet cégünktől, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Az ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése