2017. december 3., vasárnap

Beköszöntött a hideg télies idő. Hamar sötétedik és az időjárás sem mindig kedvez a szabadban sportolás kedvelőinek.

Sokan választják ilyenkor az edzőtermi mozgást vagy megpróbálnak mihamarabb beszerezni egy új vagy használt fitneszgépet otthonukba. 

DE !

- Vannak a sportolni szeretők között olyanok is akik nem szeretnek termekbe járni , mert szégyenlősek, távol van a lakhelyüktől , sokat kell utazni   stb...

-Vannak akik a közelmúltban átestek egy ortopédiai műtéten és az orvosuk  azt tanácsolta, hogy néhány hétig jó lenne ha a rehabilitáció időszakára ,szoba kerékpárt vennének igénybe. 

- Olyanok is vannak , akik viszont nagyon szeretnének saját fitneszgépet, de bizonytalanok abban, hogy a megfelelőt veszik-e meg? Hogy fog beválni ? Kényelmes lesz és  -e hosszú távon ? Hol fogja tárolni ?
Ha pedig mégis kiderül egy-két hónap után, hogy nem vált  vagy csak szimplán nincs kihasználva , akkor marad ruha akasztásra vagy megpróbálja eladni, az eredeti ár töredékért.

És persze ne feledkezzünk el a kismamákról akik a pici gyermek mellől igencsak nehezen tudnak elmozdulni vagy az idősebbekről akik végképp kevesebbet  mozognak- sétálnak  amikor  eljönnek a téli hónapok. 

Nos , cégünk már több mint 10 éve szolgálja ki ezen ügyfeleket , akiknek szüksége lenne egy-egy fitneszgépre  átmeneti időszakra vagy vásárlás előtt áll és szívesen kipróbálná mielőtt rákölt súlyos összegeket. 
Kölcsönözni a fitneszgépeket már 3 héttől lehet és addig bérli ameddig csak szeretné. 

http://www.futopadkolcsonzo.hu/berelheto_sporteszkozok
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése