2019. június 5., szerda

5 szuper zsírégető fitneszgép otthonra: kölcsönözzön fitneszgépet tőlünk!



A szokatlanul rossz májusi időjárásnak az emberek többsége egyáltalán nem örül, azonban azok, akik még nem hozták magukat igazán formába a nyárra, nyertek még egy kis időt, így még most sem késő belevágni egy intenzív edzésprogramba. Sokakat ettől csak az tart vissza, hogy nincs idejük edzőterembe járni, otthon pedig nem áll rendelkezésre olyan berendezés, amivel be lehetne iktatni a gyakori edzést a mindennapokba. Szerencsére ezt a problémát fitneszgép kölcsönzéssel könnyen és gyorsan lehet orvosolni.  A kérdés már csak az, hogy melyek azok a gépek, amikkel gyorsan és hatékonyan lehet zsírt égetni?

Akik igazán intenzív edzésre vágynak és rendkívül gyorsan szabadulnának a feleslegtől, fitneszgép kölcsönzéskor érdemes a futópadokat választaniuk. A futás az egyik legtökéletesebb zsírégető mozgásforma: a test összes izmát megdolgoztatja, a vádlit, a combot és feneket pedig hatékonyan formálja, ráadásul a futópad felülete enyhén rugózik, így nem annyira terheli az ízületeket.  
Fitneszgép bérléskor, zsírégetéshez gyakran ajánljuk a szobabicikliket is, amelyek igazi klasszikusoknak számítanak már. A szobabicikli megdolgoztatja a farizmokat, a vádlit és a combokat is!
Akik kombináltabb mozgásra vágynak a zsírégetéshez, és szeretnék egyesíti a taposás és a futás jótékony hatását, nekik az ellipszis trénerekre van szükségük. Ezek a berendezések a lábakat, farizmokat formálják, emellett pedig a felsőtest megdolgoztatásáról is gondoskodnak.  
Bérelhető fitneszgépjeink kategóriáját erősítik az evezőpadok is. Sokan azt gondolják, hogy ezek csak a karokat mozgatják meg, így nem indul be az intenzív zsírégetés, pedig az evező mozdulatok alaposan megdolgoztatják a hát-, a váll- és a lábizmokat is.
Ha valaki kifejezetten a combjával, vádlijával, fenekével elégedetlen, fitneszgép kölcsönzéskor a lépcsőzőgépet ajánljuk figyelmébe. A jól végzett gyakorlatokkal ezzel az eszközzel is hatékonyan, gyorsan meg lehet szabadulni a felesleges zsírtól.

Használja ki Ön is ezt a kis időt a sportoláshoz, hozza magát formába a strandszezonra, ehhez kölcsönözzön fitneszgépet cégünktől! A fitneszgép bérléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése